“Nigdy nie jest tak, żeby człowiek, czyniąc dobrze drugiemu, tylko sam był dobroczyńcą. Jest równocześnie obdarowywany, obdarowany tym, co ten drugi przyjmuje z miłością” Jan Paweł II

Zachęcamy Państwa do lektury artykułu pod tytułem „Dobre i złe tłuszcze” autorstwa Anny Grabowskiej, który ukazał się w lutym 2015 roku w PORADNIKU UZDRAWIACZA, miesięczniku medycyny naturalnej. Anna Grabowska przedstawiła w nim znaczenie tłuszczów w organizmie, ich doniosłą rolę w żywieniu oraz dokonała podziału na tłuszcze dobre i złe wg kryterium zdrowia. Warto zajrzeć do tego tekstu i dowiedzieć się – jakie tłuszcze są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu, na czym zdrowo smażyć, w jaki sposób dokonywać właściwego doboru tłuszczu. Ponadto znajdziecie w nim Państwo inne ciekawe porady dotyczące tłuszczów spożywczych.

Poradnik Uzdrawiacza nr 2/2015.

http://www.uzdrawiacz.com.pl/poradnik_uzdrawiacza/47

"Dobre i złe tłuszcze" Anna Grabowska

Kategoria: Anna, Anna i Robert, Prasa